Get Adobe Flash player

Наградни конкурс-октобар месец правилне исхране

altСа задовољством вас обавештавамo да као и претходних година Институт за јавно здравље Србије заједно са мрежом окружних института и завода за јавно здравље и Домова здравља и ове године расписује конкурс за литерарне саставе и ликовне радове у оквиру обележавања Светске и Националне недеље дојења и Светског дана хране и кампање Октобар – месец правилне исхране.
Конкурс је намењен деци у предшколским установама и ученицима основних школа у Републици Србији.
Национална недеља дојења ове године обележава се од 30. септембра до 04. октобра 2016. године под слоганом “Дојење: кључ одрживог развоја”, што је и тема овогодишњег конкурса.
Предшколске установе треба да пошаљу по три најбоља ликовна рада, а основне школе по три најбоља ликовна и литерарна рада на адресу Дома здравља са назнаком „КОНКУРС – СВЕТСКА НЕДЕЉА ДОЈЕЊА” најкасније до понедељка, 3.октобра 2016. године.
Тема овогодишњег конкурса поводом обележавања Светског дана хране и кампање Октобар – месец правилне исхране је “Здравље на уста улази”. По три најбоља ликовна рада у категорији предшколски узраст и по три најбоља литерарна и ликовна рада ученика основних школа, вртићи и школе могу да доставе Дому здравља, са назнаком „КОНКУРС ОКТОБАР МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ”, до петка 14. октобра 2016. године.