Get Adobe Flash player

Завршена акредитацијска посета

alt02.03.2017.Тим спољашних оцењивача у саставу др Љиљана Дугић, специјалиста интерне медицине из Дома здравља Крагујевац, вођа тима, затим др Бисенија Радивојевић, специјалиста опште медицине, Дом здравља Крагујевац, Јагода Лукић, дипломирани правник, КБЦ „Др Драгиша Мишовић“ Београд и вмсТања Ердељановић, спец.стр.сестра Клинички центар Србије, је 01.03. 2017. године у сали за едукације Дома здравља одржао је завршни састанак са запосленима у Дому здравља Лозница.

 

Току састанка са запосленим у Дому здравља, су изнели своја запажаља о организацији и функционисању установе. Др Љиљана Дугић је изразили су своје задовољство затеченим стањем нагласивши да је Дом здравља установа у коју вреди улагати јер су се током три године унапредили сви стандарди и сви критеријуми који су сада на једном веома високом нивоу.

Јагода Лукић, члан тима за спољње оцењивање је нагласилаа да квалитет нема границе, и да њихова позитивна оцена није крај и колико год да нас хвале, и оцењују високим оценама, треба наставити даљем и подизати сопствене границе.

Захвалили су се домаћинима на гостопримству и сарадњи у току посете. После подношења извештаја,запосленима се обратила директорка Дома здравља др Бранка Красавац, захваливши им се на уложеном труду у току процеса самооцењивања. Овим састанком је акредитацијска посета.

alt

alt


alt

alt

alt

alt

alt