Get Adobe Flash player

Превентивни прегледи 8. циклус

altУ недељу 22.04.2018.године у периоду од 08 до 16 часова, Дом здравља „Др Миленко Марин“ и Општа болница Лозница, на иницијативу Министартсва здравља, организују осму акција специјалистичких превентивних прегледа.

Грађани ће имати могућност да без заказивања и без здравственог осигурања, односно здравствене легимитимације обаве интернистички и по потреби кардиолошки преглед, офталмолошки и лабораторијске анализе (хормон штитне жлезде и тумор маркер- ПСА).

Као и до сада у згради поликлинике Дома здравља на првом спрату (улаз поред Службе хитне медицинске помоћи), евидетираће се пацијенти, тријажирати и упућивати на лабораторијске анализе, прегледе лекара, ЕКГ и по потреби упућивање код интернисте и кардиолога.

Након превентивниг прегледа, свкаи пацијент ће добити извештај о здравственом стању, и обавешење када се преузимају резултати анализа, а они грађани код којих резултати одступају од референтних вредости, биће упућени на даље дијагностичке процедуре и евентуално лечење.

Менаџмент Дома здравља и опште болнице Лозница позивају грађане на здравствене превентивне у циљу ране дијагностике и промоције превенције као најефикаснијег начина бриге о сопственом здрављу, јер су ови прегледи намењени свим грађанима, без обзира на статус њиховог здравственог осигурања.