Get Adobe Flash player

Донација компаније Nelly

alt28.07.2020.Медицински радници Дома здравља и Опште болнице ангажовани на збрињавању оболелих од ковида-19 у Тријажном центру, Инфективном и ковид одељењу, добили су од лозничке Холдинг компаније “Нели” пригодне пакете, како је речено, као знак пажње за све оно што су учинили и чине у борби против коронавируса.

Према речима Митра Обрадовића, власника компаније “Нели”, у питању су 32 пакета за Дом здравља и 120 за Општу болницу.

- У име запослених у компанији “Нели” и у моје име, желим да се захвалим нашим јунацима који брину о здрављу суграђана и предам скроман поклон, пакете у којима се налазе највише витамински производи. Ово је само мали знак пажње за људе који када дођу на посао не знају када ће се вратитити, који ризикују своје и животе својих породица – рекао је Обрадовић.

Директори Дома здравља и Опште болнице, др Бранка Красавац и др Милан Тодоровић захвалили су се Обрадовићу на овом гесту и уручили му захвалнице због, како је речено хуманости и помоћи здравству током борбе за сузбијање епидемије ковида-19.

"Више пута ме је господин Обрадовић позвао телефоном и питао да ли је потребна новчана помоћ, нисам злоупотребила његову доброту, а овај хумани гест ме је гануо и свака му част да је помислио на лекаре и сестре запослене у Дому здравља и Општој болници"- рекла је др Бранка Красавац, после чега је уручила захвалницу Митру Обрадовићу испред Дома здравља.

altalt