Get Adobe Flash player

Плакета Града Лознице за Тријажну амбуланту

altПоводом 155.рођендана града Лознице у Вуковом дому културе одржана је свечана академија у присуству градоначелника Лознице Видоје Петровић и потпредседнице Владе др Зоране Михајловић, као и бројних угледних гостију из политичког, привредног и културног животаг рада, Србије и региона.

На свечаној академији бројним угледним гостима из политичког, привредног и културног животаг рада, Србије и региона обратили су се градоначелник Лознице Видоје Петровић и потпредседница Владе др Зорана Михајловић након чега су се заслужним грађанима уручене највеће градске награде и признања - повеље и плакете.

Овогодишњи добитници Повеље Града Лознице, као највишег градског признања, су компанија Adient Automotive d.o.o. - Лозница и Гимназија „Вук Караџић". Плакете Града уручене су Тријажном центру Дома здравља „Др Миленко Марин", ковид-одељењима Опште болнице Лозница, Привременој ковид-болници Специјалне болнице за рехабилитацију Бања Ковиљача, Волонтерском центру Градског штаба за ванредне ситуације, компанији „ЕП БЕЛТ", компанији „АЛЕБРА", компанији „ХЕДЕРА ВИТА", Синиши Јаковљевићу - пољопривреднику из Доњих Недељица, Клубу малог фудбала „Лозница Град" и постхумно Данијели Милутиновић. У име награђених захвалио се директор „Адиента" у Лозници Игор Здравески.